«Patruljene i sentrum kjører fra slåsskamp til slåsskamp»

Hektisk sankthansnatt for politiet.

TRAVEL NATT: Politiet i Oslo forteller at det var mye bråk på byen natt til søndag. Bildet er tatt ved en annen anledning. FOTO: PAUL S. AMUNDSEN
TRAVEL NATT: Politiet i Oslo forteller at det var mye bråk på byen natt til søndag. Bildet er tatt ved en annen anledning. FOTO: PAUL S. AMUNDSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sankthansnatten ble svært så travel for politiet flere steder rundt i landet. «Patruljene i sentrum kjører fra slåsskamp til slåsskamp. Mange aggressive personer ute» skrev oslopolitiet på Twitter i natt.

- Det har vært en hektisk natt med mye støy og ordensmeldinger, men vi hadde ressurser til å håndtere det, sier Tor Jøkling, operassjonleder ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Han forteller at det ikke alltid er lett å vite hvorfor det blir uvanlig mye bråk noen netter.

Utesteder stengt - Dette endrer seg ofte uten noen god forklaring. Vi kan ha helger med fint vær og mye mennesker på byen uten at det blir noe særlig bråk, mens andre ganger kan vi ha helger med dårlig vær og lite folk, og masse bråk, sier han.

Utenfor utestedet Stravinsky ble en mann slått i hodet med en flaske og måtte kjøres til Ullevål sykehus, mens gjeringsmannen havnet i arresten. Nattens festing endte likevel ikke med noen alvorlige personskader, men flere utesteder måtte stenges på grunn av bråk.

- Palace Grill og et par andre steder ble stengt fordi vaktene rett og slett ikke hadde kontroll, sier Jøkling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer