ROM 621: Musikeren Paul Simmons ble funnet drept på rom 621 på Comfort Hotell Børsparken i Oslo i februar i fjor. Politiet mener han ble dopet ned og drept. De to siktede nekter straffskyld. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
ROM 621: Musikeren Paul Simmons ble funnet drept på rom 621 på Comfort Hotell Børsparken i Oslo i februar i fjor. Politiet mener han ble dopet ned og drept. De to siktede nekter straffskyld. Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer

Paul (25) ble dopet ned og drept: Hva skjedde egentlig på rom 621 i Oslo?

Politiet mener de to bedragerne dopet ned og drepte Lillestrøm-musikeren Paul Simmons (25), men forsvarerne sier de ikke skjønner hvorfor deres klienter skulle ønske å drepe ham. Nå nærmer politiet seg svaret på hva som egentlig skjedde på hotellrommet den fatale kvelden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

11. mars i fjor smalt nyheten: To menn i starten av 30-åra var pågrepet, siktet for å ha drept musikeren Paul Simmons (25) på et hotellrom i Oslo nesten en måned tidligere.

De to mennene, en 33-åring fra Sørlandet og en 35-åring fra Bergen, sitter fortsatt i varetekt. De nekter straffskyld. Men etter flere måneder med stillhet, snakker begge nå i avhør med politiet. Det store spørsmålet er: Hva skjedde på rom 621 på Comfort Hotell Børsparken i Oslo 7. februar 2015?

- Hva som egentlig skjedde i de timene, er noe vi intenst jobber med å få avklart, sier politiadvokat Christian Hatlo til Dagbladet.

Dette vet vi:

Tidlig på kvelden var det ikke noe som tydet på at noe var galt. Musikeren Simmons ble sett i resepsjonsområdet, med utsikt mot Børsen og Operaen, med en øl i hånda. Han forsøkte også å kjøpe vin i baren. Seinere gikk han og de to andre opp på rommet, og festet videre, før 35-åringen seinere gikk ned i baren og bestilte mer vin.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn