Paula i pengeknipe

Paula Jones trenger penger til å sende sine to gutter på universitetet. Derfor kaster hun klærne i neste nummer av magasinet Penthouse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bill Clinton måtte i fjor betale Paulas advokater 90 000 dollar, og tobarnsmora stilte kort tid etter med en forskjønnet nese. Siden den gang har tilbudene fra diverse magasiner vært mange, og Penthouse trakk det lengste strået.

Endret mening

I mai måned sa Jones at hun aldri vil stille opp naken offentlig, men nå har hun endret mening. I CNNs Larry King Live forklarte hun at de finansielle forpliktelser som enslig mor er hovedårsaken til at hun viser seg fram fram uten en tråd.

- Jeg mente det den gangen, men jeg har forandret mening. Enhver kvinne, enhver i hele verden, har rett til å forandre meningen sin. Jeg er alenemor og må sørge for mine to små sønner. Det er min oppgave å sende dem til universitetet, forklarer Jones ifølge nettstedet Ananova.

Sverget

For tre år siden gikk Paula Jones til sak mot president Bill Clinton for seksuell trakassering. Saken utløste hele Monica Lewinsky-skandalen. I denne perioden sverget Jones på at hun aldri ville stille naken.

Jones vil ikke ut med hvor mye penger hun får fra Penthouse. Hennes åtte-årige ekteskap med Steve Jones endte i fjor.

NAKEN I NØD: - Jeg er alenemor og må sørge for mine to små sønner, sier Paula Jones, som mener det må være lov å forandre mening om nakenposering.