- Paula Jones uten bevis

NEW YORK (Dagbladet): Paula Jones kan ikke skaffe bevis for å rettferdiggjøre sitt private søksmål mot president Bill Clinton. Saken bør derfor bli avvist, hevder Bill Clintons advokat, Robert Bennett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Det er ikke engang nødvendig med en rettssak,» skriver han til dommer Susan Webber Wright i Little Rock i Arkansas.

Har bevisbyrden

Advokat Bennett har gjennomgått bevismidlene som er samlet inn av Paula Jones' advokater. Paula Jones har bevisbyrden i saken.
Men nå tar Jones' advokater til motmæle: I en pressemelding hevder de at Jones vil legge fram omfattende bevis i saken, som dokumenterer gjentatte overgrep fra daværende guvernør Bill Clinton.

Advokat Bennett skriver imidlertid at Jones ikke har lyktes i å sannsynliggjøre sin påstand om at hennes karriere led skade etter det angivelige møtet med daværende guvernør Bill Clinton på et hotellrom i 1991. Han skriver videre at Paula heller ikke har påvist stor følelsesmessig belastning etter den angivelige episoden.

Papirtynn sak

Advokat Bennett skriver at enhver framtidig president vil bli stilt åpen for den samme type ugrunnede angrep i rettsapparatet der hensikten er å ydmyke presidenten og gjøre jobben hans vanskeligere, hvis denne «papirtynne» saken får gå videre.

Paula Jones' advokater har to uker på seg til å svare på innvendingene fra advokat Bennett.