GOD VIN = LANGT LIV: Tvillingbrødrene Paulus og Pieter Langerock (102) fra Belgia har en utradisjonell oppskrift på et langt liv. De drikker god Bordeaux-vin og har ikke jaget damer. Foto: YVES HERMAN / REUTERS / NTB SCANPIX
GOD VIN = LANGT LIV: Tvillingbrødrene Paulus og Pieter Langerock (102) fra Belgia har en utradisjonell oppskrift på et langt liv. De drikker god Bordeaux-vin og har ikke jaget damer. Foto: YVES HERMAN / REUTERS / NTB SCANPIXVis mer

Paulus og Pieter (102) er verdens eldste tvillingbrødre. Påstår hemmeligheten er god vin og å ikke jakte damer

Har holdt sammen hele livet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Verdens eldste tvillingbrødre (102) mener dette er oppskriften på å leve lenge:

- Spise i moderate mengder, drikke et godt glass med vin hver dag og unngå å jakte på kvinner er hemmelighetene til et langt liv, sier de belgiske tvillingbrødrene Pieter og Paulus Langerock, ifølge Reuters.

Har holdt sammen Siden de ble født 8. juli 1913 har de to holdt sammen som erteris, og bor nå på et pleiehjem utenfor den belgiske byen Gent, etter lange karrierer som dommere på midten av 1900-tallet.

For bare tre år siden flyttet de fra huset de eide sammen. Fortsatt nyter de et glass med vin hver dag, men vinen må være av god kvalitet.

- Bordeaux-vin, men én av god kvalitet, sier Paulus.

Ville ikke bli så gammel Men for å bli de eldste tvillingbrødrene gjennom tidene, må de leve en stund til. De to brødrene Glen og Dale Moyer fra USA levde til de var 105 år gamle. Men egentlig bryr ikke de to belgiske tvillingene seg om å bli gamle.

- Da vi var 85 år gamle fortalte legen oss at: «Ikke tro at dere vil leve til dere blir 100». Men jeg har vel egentlig aldri hatt et ønske om å bli så gammel som jeg er nå, sier Paulus.

Misao Okawa fra Japan ble hele 117 år i 5. mars i år, og var da verdens eldste person i live. 27 dager etter gikk hun bort.

Ifølge Wikipedia er Jeanne Calment personen som har levd lengst gjennom tidene. Hun levde fra 1875 til 1997 og døde i en alder av 122 år.