Pause i søket etter de tre savnede arbeiderne

Uvisst når dette arbeidet starter opp igjen.

OMKOM:  Tre menn fra Litauen som omkom i jordskredet i Sørum. De var 27, 43 og 47 år gamle.
 Politiet legger nå nye planer for videre søk etter de tre savnede.&nbsp;<span style="background-color: initial;">&nbsp;Foto: Thomas Rasmus Skaug, Dagbladet</span>
OMKOM:  Tre menn fra Litauen som omkom i jordskredet i Sørum. De var 27, 43 og 47 år gamle. Politiet legger nå nye planer for videre søk etter de tre savnede.  Foto: Thomas Rasmus Skaug, DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tre litauiske arbeidere mistet livet da de ble tatt av et enormt leirras i Sørum den 10. november.

Etter flere uker med intensivt søk, har politiet nå tatt en pause i letearbeidet. Det er foreløpig uvisst når Øst politidistrikt vil starte opp igjen søket, opplyser Grethe Løland, som er seksjonsleder for fellesoperativ enhet Politiet Øst, avdeling Romerike.

- Vi har hatt et møte med aktører som vi tenker har innspill opp mot søket i leirmassene. På bakgrunn av det som framkom i dette møtet har vi nå gitt oss tid til å utarbeide nye søksplaner – og utfra disse vil vi igjen fortsette søket etter de tre savnede, sier Løland til Dagbladet.

Forrige uke fant letemannskapene traktoren som ble tatt av skredet. Denne sitter fortsatt bom fast i leirmassene, forteller Løland.

- Vi har jobbet med å få den opp, men den ligger fortsatt i leira, sier Løland.

Utover traktoren har ikke politiet funnet noen gjenstander som kan gi dem en pekepinn om hvor de savnede arbeiderne kan befinne seg.

Det var tre menn fra Litauen som omkom i jordskredet i Sørum. De var 27, 43 og 47 år gamle.