PC-spor kan gi svar

TØNSBERG (Dagbladet): Tips, leting eller politietterforskning har ikke klart å kaste lys over forsvinningsgåten i Tønsberg. Nå håper politiet på at Lars Gillesen Hogsnes' interesse for Internett-prat kan gi svar på hvor han gikk torsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi arbeider nå så bredt at vi vurderer å be om hjelp fra Kripos til å analysere alle data vi får inn.

Politiadvokat Jan Helge Palm og Tønsberg-politiet har ingen enkelttråd å nøste på i arbeidet med å finne ut hvor Lars Gillesen Hogsnes havnet, etter at han forlot en sammenkomst i Gimleveien på Teie i Nøtterøy kommune klokka 22.30 natt til torsdag.

Resultatløs leting

I går gikk politiet fra dør til dør på Teie, uten at noen nye spor kom opp. Samtidig søkte letemannskaper videre, og dekket store deler av Tønsberg sentrum, området langs riksvei 311 mot Tolvsrød, og området rundt hjemmet til Lars.

Resultat: Ingen konkrete spor.

Politiet står helt uten konkrete opplysninger i letingen etter Lars. Men i PC-en til Lars kan nøkkelen til gåten ligge skjult. Denne PC-en analyseres nå hos Tønsberg-politiet.

IKT-eleven Lars er lidenskapelig opptatt av Internett og chatting. På en rekke såkalte IRC-kanaler kan nettbrukere kommunisere on line med andre brukere. Under navnet OsYrus var han stadig ute og pratet digitalt på nettet, også samme dag som han forsvant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.