LIVSTID: David Wilson er dømt til livstid i fengsel etter å ha forgrepet seg på ei 14 år gammel jente og ei to år gammel jente. Han smittet også begge med klamydia, HIV og herpes. Foto: Politiet i Houston
LIVSTID: David Wilson er dømt til livstid i fengsel etter å ha forgrepet seg på ei 14 år gammel jente og ei to år gammel jente. Han smittet også begge med klamydia, HIV og herpes. Foto: Politiet i HoustonVis mer

Pedofil dømt til livstid etter å ha smittet toåring med HIV, klamydia og herpes

Forelsket i 14-åring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): David Wilson er dømt til livstid i fengsel etter å ha forgrepet seg på ei 14 år gammel jente og ei to år gammel jente. Han smittet også begge med klamydia, HIV og herpes.

34-åringen hevder at han er forelsket i 14-åringen, som han ble kjent med via et familiemedlem. Det skriver blant annet ABC.

Angrer ikke I en forklaring som ble lest for retten, kom det fram at 14-åringen og Wilson «pleide å parkere i nærheten av skolen hennes og ha sex i bilen».

Som et resultat av dette, testet 14-åringen positivt på HIV. Hun skal også ha blitt gravid.

Ifølge det lokale nyhetsstedet Click2Houston uttalte han selv at det seksuelle forholdet ikke er noe han angrer på.

- Jeg har aldri nektet for at vi har et forhold. Jeg er ikke lei meg for at vi var sammen. Jeg er lei meg for at sykdommen ble en faktor, sier han.

Testet positivt I tiltaledokumentene står det at den 23 måneder gamle jentas familie tok henne til legen da de oppdaget et utslett.

Det ble påvist både HIV, klamydia og herpes, og legen har uttalt at dette bare kunne komme som følge av et overgrep.

Dette er ikke Wilsons første dom. Han ble i 2005 fengslet etter å ha blitt funnet skyldig i seksuelt overgrep på en tenåring i Harris County.