Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pedofil dopet og misbrukte 7-åring

Sandnes-mannen (36) er tiltalt for grovt misbrukt av gutter og jenter mellom to og sju år. Ved ett tilfelle skal han ha dopet en sjuårig gutt med sovetablett før han forgrep seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Statsadvokaten i Rogaland har tatt ut en meget alvorlig tiltale mot mannen, som snart har sittet ett år i varetekt.

- Han har det svært tøft i varetekt, og avviser alle de alvorligste punktene i tiltalen, sier advokat Svein Erling Jensen i Egersund til Dagbladet. Jensen er tiltaltes forsvarer når rettssaken starter seinere i måneden.

Ifølge advokat Jensen erkjenner tiltalte å ha pedofile trekk. Sammen med forsvareren vil han gjerne få behandling i regi av psykolog Thore Langfeldt, som også er oppnevnt som sakkyndig i retten.

Påtalemyndigheten mener at 36-åringen over fire år skal ha forgrepet seg på fire barn.

Ei jente var fire år da overgrepet skjedde, guttene var fra to til sju. Strafferammen for utuktig omgang med mindreårige er 21 års fengsel.

36-åringen er ikke i slekt med noen av de fornærmede i saken. Han er sjøl enslig og ikke tidligere straffedømt. Overgrepene skal ha skjedd helt fram til 1999, da en av familiene anmeldte forholdet. 36-åringen ble da straks siktet og fengslet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media