Pedofil henrettet på åpen gate

Med ett skudd tok gjerningsmennene livet av den danske pedofile 63-åringen, angivelig fordi han hadde plaget ei 9 år gammel jente.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg er glad for at den drittsekken er død. Jeg skulle ønske det var meg som gjorde det, men det var det ikke.

Det forklarte en av de to siktede mennene i forhørsretten i den danske byen Middelfart i går. Lørdag ble to menn i 50-åra pågrepet mistenkt for å ha likvidert den pedofile Villy Andersen (63) rett foran øynene på hans sjokkerte kone.

Klokka 11.40 gikk drapsmannen opp på siden av bilen som Andersen satt i og skjøt ham i hodet på kloss hold. Andersens kone var hjelpeløst vitne til henrettelsen.

Tuklet med datteren

63 år gamle Villy Andersen var flere ganger dømt for overgrep mot barn. For en måned siden skal han ha tuklet med ei 9 år gammel jente under en fisketur. Jentas far ble rasende da han fikk høre om det, og oppsøkte 63-åringen for å banke ham opp for en ukes tid siden, skriver danske Ekstrabladet. Nå er mannen siktet for å ha vært med og henrettet Andersen.

Begge de siktede mennene nekter straffskyld, men forklaringene deres spriker.

På fisketur

Den ni år gamle jentas far er en av de to som ble pågrepet seks timer etter drapet. Den andre drapssiktede skal ha hatt ei salongrifle og ammunisjon hjemme som samsvarer med drapsvåpenet. Mannen hevder at han skar opp rifla med en vinkelsliper for en stund siden, og drapsvåpenet er ikke funnet.

De to kameratene hevder de var på fisketur da drapet skjedde, men et vitne har sett bilen de leide på åstedet kort tid før skuddene falt.

- Vi leide bilen for å kjøre et lass møbler for en venn. Men det ble ikke noe av, så vi dro på fisketur i stedet. Vi har slett ikke vært i Middelfart, forklarte drapssiktede Ejvind Olesen i retten i går. Begge ble varetektsfengslet i fire uker, men kjennelsen ble påkjært.