Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pedofil meldte seg til politiet

Mistenkt for å ha drept to belgiske jenter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Abdellah Ait Oud meldte seg i går kveld for det belgiske politiet. 39-åringen ble etterlyst med navn og bilde i går, mistenkt i en forsvinningssak som har rystet Belgia.

Ait Oud skal ha blitt sett i nærheten av stesøstrene Nathalie Mahy og Stacy Lemmens. De to jentene, som er sju og ti år gamle, ble sporløst borte fra en gatefest i byen Liege vest i landet. Politiet har gjennført flere store leteaksjoner etter jentene, og frykter det verste.

Mannen skal ha bodd i nærheten av festen og tidligere være dømt for kriminelle handlinger knyttet til hans pedofile legning.

I går meldte han seg selv for poltiiet, skriver Aftonbladet. Ait Oud har vært sporløst forsvunnet siden natt til søndag, da jentene forsvant. Etter å ha sett seg selv på tv kontaktet han politiet.

Han avviser enhver kjennskap til saken. Han har avgitt en detaljert forklaring om hva han har drevet med siden søndag, og politiet jobber nå med å sjekke ut forklaringen hans, skriver den belgiske avisa Expatica.

Innbyggerne i Liège er redd marerittet skal gjenta seg etter at Marc Dutroux ble kjent som monsteret fra Liège.

- Vi lever med syke og perverse mennesker rundt oss. Vi har allerede oppelvd helvetet med Dutroux, nå dykker vi ned i det igjen, sier Cèdric de Bucarmè, statsadvokat i byen.

FORSVUNNET: Politiet frykter det verste etter at Nathalie og Stacy har vært sporløst forsvunnet siden natt til søndag.
MELDTE SEG: 39 år gamle Abdellah Ait Oud er mistenkt for å ha kidnappet de to småjentene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media