Pedofil prest snerret mot aktor

Juryen går i tenkeboksen under rettssaken mot Tony Alamo (75) som giftet seg med åtteåring.

VILLE VITNE: Tony Alamos advokater brukte fire timer på å overtale ham om å ikke vitne i rettssaken. Her forlater han retten forrige tirsdag. Foto: AP Photo/Texarkana Gazette, Evan Lewis
VILLE VITNE: Tony Alamos advokater brukte fire timer på å overtale ham om å ikke vitne i rettssaken. Her forlater han retten forrige tirsdag. Foto: AP Photo/Texarkana Gazette, Evan Lewis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag gikk juryen i tenkeboksen etter at vitnemålene i rettssaken mot evangelisten Tony Alamo (74) ble avsluttet i går onsdag, melder Associated Press. Alamo står tiltalt for å ha transportert unge jenter over statsgrensene for å ha sex med dem.

Presten selv sier seg ikke skyldig, og mener at rettssaken er en konspirasjon orkestrert av Vatikanet. Advokatene hans mener at USAs myndigheter er etter ham på grunn av hans religiøse overbevisning.

Giftet seg med åtteåringI går brukte forsvarsadvokatene fire timer på å overtale Alamo til ikke å vitne, før prosedyrene startet.

Under vitnemålene i forrige uke forklarte fem kvinner hvordan den selverklærte verdenspresten giftet seg med dem mens de var under den seksuelle lavalderen, og enten voldtok dem eller misbrukte dem seksuelt.

Den yngste kona var bare åtte år.

Snerret mot advokatenAktor Kara Jennet bad juryen finne Alamo skyldig i å ha transportert de fem unge jentene over statsgrensene for å ha sex med dem.

På ett tidspunkt snudde hun seg bort fra juryen og henvendte seg direkte til evangelisten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer