- Pedofile er overalt

BRUSSEL (Dagbladet): - Jeg har selv sett en av babypornofilmene som folkene fra Morkhoven har funnet. En baby ble voldtatt og drept. Fryktelig, men slikt ser jeg ofte, sier sier dr. Carine Hutsebaut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den belgiske eksperten på pedofile gjerningsmenn og på forholdet mellom sexmisbrukere og ofre, er leder for det Internasjonale Senter for Misbrukte og Bortførte Barn.

Hun arbeider for tida med en rapport for det franske justisdepartementet, hvor hun blant annet prøver å beskrive omfanget av seksuelt misbruk av barn over hele Europa.

Dessuten brukes hun som ekspertvitne av myndighetene i mange europeiske land.

Nytelse

- Tendenesen er ny: Pedofile finner nytelse i mord og drap. Antallet barnemisbrukere blir stadig større - vi har nå fem millioner i Europa, sier Hutsebaut.

- For ti år siden var det knapt mulig å snakke om incest uten å bli stempet som fantast. Først de siste par årene har folk forstått at voksne mennesker forgriper seg seksuelt mot egne og andre folks unger. Hvis jeg for et par år eller seks måneder siden hadde fortalt om voldtekter av babyer, ville ingen ha trodd på meg. Nå foreligger bevisene gjennom den private gruppa fra Morkhoven sitt arbeid. Materialet overrasker meg ikke. Gjerningsmenn som jeg selv har i behandling, har fortalt meg om slike ting, sier Carine Hutsebaut (42).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer