Pedofile lagde voldtektsbil

To engelske pedofile brukte flere måneder på å gjøre alt klart for kidnapping, voldtekt og drap av småjenter. Politiet mener de to ville voldta og drepe minst åtte barn mellom to og ti år i en Van de hadde innredet som dødsbil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paul Elkington (46) og Michael Williams (49) hadde planlagt pedo-raidet ned til minste detalj. De skaffet seg en van som de utstyrte med sotede vinduer. Bilen innredet de med et teppe der voldtektene skulle gjennomføres. I tillegg var den utstyrt med superlim, tau og ledningsstumper som skulle hindre ofrene fra å gjøre motstand. De hadde sørget for sovepiller som skulle bedøve småjentene, før barna ble kvalt etter stukket i hjel med kniv. De to mennene, som er fra Wolverhampton, hadde også planlagt hvordan de kunne unngå å legge igjen DNA-spor.

Ferdige graver

- Dette var ikke bare en kompleks fantasi. Vi mener vi har forhindret bortføring av minst åtte barn i både England og Skottland, sier politiet til den engelske avisa The Mirror.

Elkington og Williams hadde til og med gravd graver i en park, som ofrene skulle dumpes i. Gravene var dekket med ledningsstumper, slik at de skulle være vanskelige å oppdage.

Politiet har vært på sporet av de to siden april 1999. Da ble det funnet kart, mobiltelefoner, handlelister og pedofiliblader.

Politiet karakteriserer Elkington og Williams som «to av de farligste pedofile i landet».

De er tidligere dømt for seksuelle overgrep og bortføringer. Mennene er nå varetektsfengslet.