Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pedofili adopterte 14-åring

PATTAYA (NTB): Thailandsk politi pågrep i fjor en 67 år gammel britisk statsborger for sexmisbruk av en 14 år gammel gutt. Denne gutten bodde sammen med og ble adoptert av nordmannen som er arrestert i Pattaya, hevder en av guttene som nordmannen skal ha misbrukt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Briten ble arrestert 11. desember i fjor for å ha lokket 14-åringen til å besørge sex mot betaling. Mannen ble ifølge thailandsk politi tatt på fersk gjerning, og guttungen som var sammen med ham, forsøkte å flykte da en politimann oppdaget dem.

Briten, som i avisen Pattaya Mail bare omtales som «Mr.X», ble løslatt til tross for siktelsen som lød på overgrep mot barn.

Under intervjuet som NTB gjorde i går med en 11 år gammel gutt og hans mor, ble de vist et foto av «Mr.X» og 14-åringen. 11-åringen, som skal ha blitt sexmisbrukt av den arresterte nordmannen, svarte at han ikke kjente briten. Men han kjente 14-åringen, og sa at han bodde sammen med nordmannen i fjor.

Guttene traff nordmannen på et bestemt sted de vanket på, og nordmannen skal ha invitert 14-åringen til å bo hos seg. 14-åringen bodde sammen med nordmannen i flere måneder, og skal ha blitt adoptert av ham, ifølge den 11 år gamle gutten.

14-åringen forlot senere nordmannen, og fortalte 11-åringen at han hadde hatt det «kjedelig». «Han er ikke min far, han ville ha sex med meg og fikk det, men nå er jeg lei av ham fordi jeg ikke hadde det særlig moro. Han ville bare spille videospill og runke hele tiden, så jeg dro fra ham», fortalte 14-åringen til kameraten.

- Dette var noe av grunnen til at jeg dro hjem til nordmannen. Jeg ville også spille videospill, spise god mat og så videre, sa 11-åringen under intervjuet.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!