Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pedofili-mistenkt varetektsfengslet i Thailand

PATTAYA/ OSLO (NTB): Nordmannen som er mistenkt for seksuelle overgrep mot barn i Thailand ble i dag varetektsfengslet for ti dager. Han er også blitt overført til et fengsel nærmere Bangkok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 49-år gamle mannen fra Bergen er i en celle sammen med 25 andre fanger, melder NRK Dagsrevyen. Da NRK i dag besøkte mannen i rettsbygningen i Sjamburi, ønsket han ikke å snakke med pressen.

Ifølge lokalavisen i Pattaya hadde nordmannen kontakt med en kvinne som leide ut barna for penger. Hun skal ha tipset politiet om nordmannen, etter at han skal ha forsøkt å lure henne.

Hvis etterforskningen er enkel kan saken hans komme opp i løpet av noen måneder.

Mannen vil bli begjært utlevert til Norge fordi han ikke møtte til soning etter en dom på ett år og åtte måneders fengsel for seksuelle overgrep mot flere barn i Bergen.

Leder av justiskomiteen, Kristin Krohn Devold, mener derimot at mannen ikke bør begjæres utlevert før han har sonet straffen i Thailand.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!