Pedoprest dømt på alle punkter

Tiltalt for å ha transportert fem jenter helt ned i åtteårsalderen over statsgrensene i USA for å ha sex med dem.

PEDOFIL EVANGELIST: Tony Alamo (74) ledes ut av retten i forrige uke. Alamo er nå dømt for å ha transportert fem jenter så unge som åtte år over statsgrensene i USA for å ha sex med dem. Foto: AP Photo/Texarkana Gazette/Evan Lewis/Scanpix
PEDOFIL EVANGELIST: Tony Alamo (74) ledes ut av retten i forrige uke. Alamo er nå dømt for å ha transportert fem jenter så unge som åtte år over statsgrensene i USA for å ha sex med dem. Foto: AP Photo/Texarkana Gazette/Evan Lewis/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den pedofile evangelisten, Tony Alamo (75), kjempet mot tiltaltepunktene, men ble fredag dømt for å ha tatt fem jenter over statsgrensene for å ha sex med dem.

SkyldigJuryen, bestående av ni menn og tre kvinner, fant han skyldig på alle 10 tiltalepunkter, skriver nyhetsbyrået AP.

Han skal ha holdt på med de pedofile overgrepene siden 1994.

Dagbladet skrev tidligere i dag at juryen ikke klarte å bestemme seg. To ganger kom juryen ut for å stille spørsmål til dommeren Harry F. Barnes, og hver gang trakk de seg tilbake for å diskutere videre. Men nå har de endelig bestemt seg.

Fengsel resten av livetAlamo kan bli sittende i fengsel resten av livet, siden hvert tiltalepunkt har en strafferamme på 10 år i fengsel, i tillegg til bøter på 250.000 dollar. Straffeutmålingen vil bli gjort innen seks til åtte uker.

De fem jentene Alamo står tiltalt for å ha transportert over statsgrensene, vitnet mot ham i forrige uke.

I retten forklarte de hvordan den selverklærte verdenspresten giftet seg med dem mens de var under den seksuelle lavalder, og enten voldtok dem eller misbrukte dem seksuelt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer