Pengefunnet i Oslo:

Pengefunn-siktet mann løslates

- Ikke grunnlag for å fengsle.

FANGET PÅ KAMERA: En bilist filmet da to personer stopper langs veien for å plukke opp 500-lapper som ble strødd utover Østre Aker vei i Oslo, 14. september. Video: Privat Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mannen som er siktet i forbindelse med pengefunnet på Østre Aker vei i Oslo er løslatt.

- Vedkommende er nå løslatt fra varetekt, ettersom vilkårene for fengsling ikke er til stede. Etterforskningen pågår fortsatt, sier jourhavende jurist Helene Lønning Dal ved Stovner politistasjon til VG.

Forsvarer Knut-Ole Bakke Hansen sier til VG at mannen regner med å bli renvasket.

Mannen ble pågrepet, etter at han mistet et betydelig beløp med sedler fra en bil . Politiet fikk etter hvert kontroll på rundt 30 000 kroner, men beløpet som ble mistet fra kjøretøyet kan ha vært høyere: De neste meldingene fra politiet gikk nemlig ut på at bilister hadde stoppet i veibanen, gått ut av bilene sine og begynt å plukke opp sedler fra bakken.

Helt siden meldingene om at bilister hadde stoppet i veien for å raske med seg sedler kom, har politiet oppfordret alle som eventuelt tok med seg penger om å levere de tilbake igjen.

- Dette er å anse som hittegods, og hittegods skal leveres til politiet, sa krimvaktleder Anders Johnsrud til Dagbladet i går.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer