Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Pengeinnkrevere brøt seg inn i feil hus

Minst to maskerte menn befant seg på soverommet da paret i 60-årene våknet.

JAKTER MASKERTE MENN: Politier jakter nå minst to maskerte menn som tok seg inn i en enebolig i Røysund i dag. Foto: Leif Eide
JAKTER MASKERTE MENN: Politier jakter nå minst to maskerte menn som tok seg inn i en enebolig i Røysund i dag. Foto: Leif Eide Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ca klokka 8.45 i dag fikk politiet en melding om at en eldre mann var skadet etter et basketak med en maskert mann som hadde brutt seg inn i en privatbolig i Røyksund.

Paret i slutten av 60-årene ble vekket av et voldsomt brak og oppdaget at minst to maskerte menn befant seg inne på soverommet deres.

Mennene hadde slått inn døra til eneboligen og kommet seg inn på soverommet.

Tok feil hus Det hele endte med et basketak mellom mannen i huset og en av de maskerte mennene. Mannen ikke er alvorlig skadet, men paret er  selvfølgelig skremt etter hendelsen.

Politiet opplyser at det etter innledende etterforskning viser seg at paret leier ut en hageleilighet til en mann i 40-årene som er en kjenning av politiet.  

- Han har i perioder vært en del av narkotikamiljøet i distriktet og det synes som om hendelsen i dag knyttet seg til pengeinnkreving i den forbindelse, skriver operasjonsleder i Haugaland Sunnhordland politidistrikt, Jarle Utne Reitan i politiloggen.

Politiet tror mennene har gått inn i feil boenhet. Mannen som bor i hageleiligheten har ikke vært hjemme de siste dagene, og politiet leter nå også etter ham, i tillegg til de maskerte mennene.

Ber om tips - Vi vet ikke hvem gjerningsmennene kan være ennå, men jobber med å få en ordentlig oversikt over hva som har skjedd, opplyser operasjonsleder Jarle Utne Reitan ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Dagbladet.

Etter basketaket forsvant de maskerte mennene i en grønn bil.

«Folk skal ikke våkne av at maskerte menn tar seg inn i huset deres! Etterforskning av saken er derfor topp prioritert av politiet nå i formiddagstimene» skriver politiet i en pressemdling.

Politiet ber derfor om tips om grønn bil med to menn skal ha kjørt fra Røyksund ca klokka 08.45.