Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Pengelens» Fergie flyr for en million

LONDON (Dagbladet): Fergie klarte ikke å stanse boka til sin tidligere venn Allan Sparkie. Hun klarte ikke å skaffe et depositum på fem millioner kroner, som dommeren forlangte for å avgjøre spørsmålet om boka skulle stanses.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En nedbrutt og pengelens Fergie satte seg på Concorden til USA, som trøst. Hun skulle dit for å samle inn penger til et av sine barnefond. Flyturen kostet over 50 000 kroner tur-retur.

Britisk presse har regnet ut at Fergie har fløyet for én million kroner hittil i år. Da er det kanskje ikke så rart at hennes gjeld nå blir anslått til mellom 40 og 50 millioner kroner .

Fergie blir hengt ut i britisk presse - noe hun kan takke seg selv for. Hun sladret på de kongelige til den upålitelig spåkona Madame Vasso, som har tjent penger på å spå folk på markeder. Siden begynte hun å sette dem under en glasspyramide hvor de skulle bli «helbredet» for alle problemer.

Spåkona skrev ned hvert ord og gir ut ei bok hvor alle detaljer om hertuginnens sexliv og mange elskere er å finne. I boka er også telefonsamtaler med prins Andrew gjengitt og historier om prinsesse Diana.

I tillegg kommer altså Allan Starkies bok neste måned. Den bygger på dagboknotater. Han kjente Fergie godt og også hennes elsker Johnny Bryan. Forlaget lover nye «overraskelser».

SKANDALEBOKA: Her er skandaleboka om Fergie, boka hun prøvde å stoppe. Foto: AP
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media