Penger i trusa ble enden på Visa

Forretningsmannen, som gikk til sak mot en strippeklubb i Oslo, er slått konkurs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Oslo tingrett krevde forretningsmannen inntil 200 000 kroner av Saxon Bar & Restaurant, fordi han mente at etablissementet hadde misbrukt Visa-kortet til hans firma mens han angivelig slappet av med en av klubbens ansatte.

Forretningsmannen hadde vært på strippeklubben to ganger i april og mai i 2004, og regninga kom på over 200 000 kroner . I tingretten tapte han saken fullstendig, og ble samtidig dømt til å betale motparten 80 000 koner i saksomkostninger.

Tapte penger

Strippeklubbens prosessfullmektig, advokat Sverre Næss, sier til Dagbladet at det kanskje ikke er så rart at forretningsmannens firma er slått konkurs.

Etter alt å dømme kan advokat Næss sin klient skyte en hvit pil etter de tilkjente saksomkostningene. Oppbudsbegjæring ble sendt tingretten 3. mai, og firmaet ble tatt under behandling som konkursbo to dager seinere. Den samlede gjelda skal være ca. fire millioner kroner, mens aktiva er anslått til 280 000 kroner. Næringsvirksomheten er delvis innstilt.

I Oslo tingrett forklarte en av stripperne at hun oppholdt seg sammen med forretningsmannen hele kvelden begge gangene.

Konge på byen

- Han betalte mer enn nok for mitt selskap. Han puttet penger i trusa og BH-en min og kastet penger etter meg. Det syntes vi begge var veldig morsomt, forklarte vertinnen.

Ifølge vitner fra utestedet var forretningsmannen i svært godt humør, livlig og spandabel. Han kjøpte store mengder sjampanje og ga mye tips. Han ble betegnet som en «drømmegjest» og en «Konge på byen».

Men det var to år siden.

DEN SØTE KLØE: Det var på denne strippeklubben mannen var på besøk.