Pengespill via TV-skjermen

Snart kan du spille Lotto og Tipping via digital-TV. Norsk Tipping har inngått en avtale med Telenor-selskapet Zonavi om en ny digital distribusjonskanal for pengespill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De første produktene blir ikke tilgjengelige før neste år, men allerede i år vil et pilotprosjekt starte utviklingen av digitale interaktive pengespill på TV, melder nyhetsbyåret ANB.

Avtalen omfatter distribusjon av Norsk Tippings pengespill, som Lotto, Tipping og Oddsen på digital-TV via satelitt, kabel og andre fremtidige TV-plattformer. Oddsen er allerede tilgjengelig på internett som Norsk Tippings første interaktive pengespill.

For å spille kreves det en digital dekoder og Norsk Tippings nye spillerkort.

- Vi er glade for at to store norske selskaper nå går sammen om å utvikle en sikker, kontrollerbar og samfunnsmessig lønnsom distribusjonskanal for pengespill på digital-TV, sier administrerende direktør i Norsk Tipping Reidar Nordby Jr.

- Samarbeidet med Norsk Tipping er strategisk viktig for Telenor, og basert på erfaring fra England og Frankrike vet vi at pengespill er en av de mest populære tjenestene på interaktivt TV, sier administrerende direktør i Zonavi, Johan Dolmen.