Pengetransport ranet i natt

Politiet lette i natt etter tre væpna menn som ved 00.30-tiden ranet en pengetransport ved Vinterbrosenteret i Ski i Akershus. Ranerne kom seg unna med et ukjent beløp. Ingen ble skadd under ranet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var like etter midnatt at tre maskerte personer slo til mot bilen til pengetransportfirmaet SES Verditransport. De tre skal ha truet SES' to vektere med øks og et gevær. Ranerne var iført finlandshetter og kamuflasjeuniformer.

Etter ranet forlot de åstedet i en stjålet Mazda. Denne ble funnet påtent ved 02.30-tida, ved Bøleråsen i Langhus ikke langt fra ransstedet.

Det var flere vitner til ranet, blant annet vektere fra andre firmaer.

- Ranerne fikk med seg fem kofferter med et ukjent pengebeløp, opplyser vaktleder Eivind Valland i Follo politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet i Follo fikk i natt assistanse fra politiet i Oslo, Romerike og Moss i jakten på ranerne.

Det var i natt uvisst hvor mye penger ranerne kan ha fått med seg fra ranet ved Vinterbro. Daglig leder for SES Verditransport, Gjermund Thoresen, var i natt svært lite meddelsom angående omstendighetene rundt ranet, men hadde ubekreftede meldinger om at pengene i koffertene skal ha blitt destruert da ranerne forsøkte å åpne koffertene på stedet.

De to vekterne ble avhørt i løpet av natta.

RANET: Store politistyrker jakter på tre menn, som truet til seg kofferter med penger fra verditransporten.