Pengetransport ranet i Oslo

En pengetransport fra Securitas ble ranet midt i Oslo sentrum en halv time før midnatt i går kveld. Ingen av personalet fra Securitas ble skadd i ranet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ranerne knuste seg gjennom et vindu til Sparebanken Nors filial i Grensen i Oslo sentrum, samtidig som det var flere vektere fra Securitas inne i banken for å hente penger som lå i nattsafen.

Ranerne brukte en halvannen meter lang kraftig jernstang for å slå seg gjennom ruta. Flere vitner, som både så og hørte spetakkelet fra ranerne, fikk varslet politiet over telefon. Ransbilen forsvant i full fart opp Grubbegata i retning regjeringskvartalet.

En drøy time etter ranet ble en person pågrepet av politiet. Det er usikkert om mannen kan settes i forbindelse med ranet. Mannen var i en stjålet bil sammen med en person til. Da de ble stanset av politiet flyktet de til fots. En av mennene ble innhentet av polititjenestemennene. Han sitter i avhør hos politiet, som arbeider med å eventuelt kunne sjekke han ut av ranssaken.

I følge vitner forsvant ranerne i en mørk personbil, trolig av merket BMW eller Merchedes. Politiet tror det var tre menn om ranet, og de var alle maskerte.