Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Penis dukket opp midt i matlagingsprogram

Svenske tv-seere fikk seg en overraskelse da det dukket opp en snopp sammen med soppen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Seere av det kjente, svenske matlagingsprogrammet «Pluras Kök» fikk seg en litt spesiell overraskelse under programmets sesongavslutning på tirsdag. En penis dukket nemlig opp blant matvarene midt i beste sendetid rett etter et bilde av kantareller. Den roste serien vises på svensk Tv3.

- Den skyldige er identifisert. Jeg har snakket med ham, og han angret ikke i det hele tatt, sier Max Lägerbeck, pressesjef i MTG, til Nyheter24.

Penisen dukket opp midt i mellom en rekke forskjellige matvarer, og selv om det ikke var mange sekundene den var synlig på skjermen beklager Lägerbeck hvis noen av seerne følte ubehag. Han lover at programmet fra nå av skal være penisfritt. Penisens eier er ennå ikke identifisert.

- Det ser ut til at det er snakk om en tilfeldig internett-penis, sier Lägerbeck.

Passende straff Hvis man ikke er klar over at bildet kommer eller har muligheten til å trykke på pause er det nesten umulig å oppdage det uventede bildet, men episoden skal nå redigeres om.

Det tok ikke lange tiden å finne ut av den skyldige var en redigerer i Mastiff. Lägerbeck mener han nå har fått en passende staff for ugjerningen.

- Jeg har tvunget ham til å skrive «jeg skal ikke klippe peniser inn i Pluras Kök» 100 ganger på en whiteboard-tavle. Budskapet har nok nådd frem, og han har lovet at det ikke skal gjentas, sier han til Nyheter24.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media