Penisen skal ha krympet, men han fikk med seg to lange remser barberblader

TV-vert Adam Savage sier han kom gjennom nakenskanneren med alt utenom stoltheten i behold.

 NAKENSKANNET : Discovery Channels MythBusters-vert Adam Savage (t.h.) sier nakenskannerne på flyplassen presterte å overse beslagbare saker, selv om de må ha sett at penisen hans krympa under "blottleggingen". Her står han sammen med medvert i MythBusters, Jamie Hyneman, foran Det hvite hus, etter å ha gjort opptak med president Obama i oktober.Foto: Charles Dharapak/AP.
NAKENSKANNET : Discovery Channels MythBusters-vert Adam Savage (t.h.) sier nakenskannerne på flyplassen presterte å overse beslagbare saker, selv om de må ha sett at penisen hans krympa under "blottleggingen". Her står han sammen med medvert i MythBusters, Jamie Hyneman, foran Det hvite hus, etter å ha gjort opptak med president Obama i oktober.Foto: Charles Dharapak/AP.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Forrige uke ble det klart at de første nakenbildene tatt av omstridte nakenskannere i USA har kommet på avveie, og debatten raste rundt flyfartsmyndighetene Transportation Security Authority (TSA) som nå ønsker å bruke slike nakenskannere i sitt sikkerhetsarbeid på amerikanske flyplasser.

Tiltaket iverksettes som en del av en ny sikkerhetsstrategi for reisende (se forklart i TSA-video), som TSA mener i større grad vil ivareta de reisendes sikkerhet.

Privathensyn vs. sikkerhetsbehov Det mener ikke et hopetall av amerikanere som de siste ukene både har gjennomført mindre protester og varslet større demonstrasjoner.

Ifølge dem, samt tidligere parlamentariker Bob Barr (R) som nå leder an i protestene mot nakenskanningen med bevegelsen Opt-Out (se video), er det å bruke nakenskannere på sivile som skal ut å fly et konstitusjonelt overtramp som bryter med borgernes rett til privatliv. 

Senest i dag, onsdag, rapporterer CNN om planlagte protester landet over. Opt-Out oppfordrer reisende til å bruke retten de faktisk har til å nekte å bli nakenskannet.

Nekter de reisende, vil de heller få en tidkrevende kroppsvisitering av et sikkerhetspersonell av samme kjønn, og flytrafikken vil kunne forsinkes dramatisk - dagen før den store amerikanske festdagen Thanksgiving.

Fonærmet lite utstyr Imens smeller Discovery Channels MythBusters-vert Adam Savage til fra en scene i Seattle med en personlig historie flere nå tror det kan være grunn til å tro på (se også linkens kommentarfelt).

Den humoristiske settingen til tross: Savage poengterer svakheter i TSAs sikkerhetssystem.

For idet han skal ha blitt skannet nylig på flyplassen, unngikk TSAs menn og kvinner å beslaglegge det åpenbart beslaglagbare.

- Jeg gikk igjennom TSAs kontrollpunkt og ble stilt under skanneren deres - noe som av en eller annen grunn fikk penisen min til å føles temmelig liten. Så kom jeg meg på flyet, og det var da jeg merket at jeg hadde denne greia her med meg, sier Savage til sitt leende Seattle-publikum, og drar ut en tynn og lang hylster, som han åpner.

- To 25 centimeter lange barberblader! Jeg mener, hva  **** sier man til sånt? Dere ser på utstyret mitt, men klarer på en eller annen måte å overse disse, bryter Savage ut, og legger til:

- Det lille utstyret mitt ble fornærmet.