Pensjonister fikk sjokkopplevelse i Thailand

Norske pensjonister fikk en sjokkopplevelse under en busstur i Thailand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En gruppe pensjonister fra Hedmark var i går kveld, lokal tid, på vei fra Pattaya til flyplassen i Bangkok med buss. De hadde vært på en rundreise i Thailand i regi av reiseklubben i Østlendingen/Hamar Dagblad.

I løpet av turen fikk bussen problemer, og en hjelpegutt om bord hoppet ut for å rette på problemene. Gutten hoppet av før bussen hadde stanset, og falt.

- Jeg er ikke sikker på hvordan det faktisk skjedde, men da vi gikk ut av bussen, så vi at han var overkjørt og drept, forteller en av turdeltakerne til Dagbladet :på nettet. Synet som møtte pensjonistene, var grotesk: Gutten hadde fått hodet under bakhjulet på bussen, og var blitt drept momentant.

De skrekkslagne passasjerene måtte vente mer enn ett kvarter før noen stoppet for å hjelpe dem. Til sist forbarmet noen seg over dem, og det ble rekvirert to busser som fraktet passasjerene til flyplassen i Bangkok.

Ingen av reisedeltakerne kom fysisk til skade, men mange var i sjokk etter hendelsen. Flere av pensjonistene var i dårlig fysisk form.

- Jeg har aldri vært med på noe liknende i løpet av 65 turer på 30 år som reiseleder, sier reiseleder Knut Bjørnstad til Dagbladet :på nettet.

- Det er uhyggelig at slikt kan skje, sier han.