Pensjonister på Wacken

Pensjonister rømte fra pleiehjem: Ble funnet på metal-festival

- De trivdes veldig godt.

GOD STEMNING: Pensjonistene skal ha vært slitne og litt omtåket da de ble funnet, men ved godt mot, sa politiet. Her tilskuere under en konsert på metal-festivalen Wacken. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Pensjonistene skal ha vært slitne og litt omtåket da de ble funnet, men ved godt mot, sa politiet. Her tilskuere under en konsert på metal-festivalen Wacken. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

To eldre tyske menn rømte fra pleiehjemmet de bodde på fredag kveld 3. august, melder politiet ifølge avisa Deutsche Welle.

Ble funnet på Wacken

Pleiere ved pleiehjemmet skal selv ha varslet politiet da de ikke fant de to mennene på kveldstid. Flere timer senere, klokka tre på natta, ble de to mennene lokalisert av politiet på metal-festivalen Wacken.

Politibetjenten som fant dem fortalte pleiehjemmet at det virket som om mennene var omtåket og forvirret da han fant dem.

- Men de trivdes veldig godt, forteller talsmann for politiet, Merle Neufeld, til tv-kanalen Norddeutscher Rundfunk, ifølge Deutsche Welle.

De to eldre mennene skal ha trivdes så godt at politiet hadde problemer med å få de til å forlate festivalen, og ta de med tilbake på pleiehjemmet.

Til slutt ble de to mennene eskortert tilbake ved hjelp av en taxi og en patruljebil fra politiet.

Utsolgt festival

Wacken er verdens største metal-festival, og ble i år arrangert for sitt 29. år på rad. Festivalen som varer over fire dager har i alt 75 000 besøkende om dagen.

I år var det band som Danzig, Judas Priest, Hatebreed, In Flames, Running Wild, Arch Enemy, In Extremo og Eskimo Callboy som var de store trekkplasterne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer