Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pepperkake-mistenkte sjekket ut av saken

- Hadde rent mel i posen, melder BT.

ØDELAGT: Daglig leder i Bergen Sentrum, Steinar Kristoffersen med noen av de sørgelige restene av Pepperkakebyen i Bypaviljongen på Torgallmenningen som ble ødelagt av vandaler natt til søndag. Ødeleggelsene fant sted bare noen timer etter at barn i Bergen la sin sjel i å pynte nærmere 650 pepperkakehus lørdag.
Foto: Marit Hommedal / SCANPIX
ØDELAGT: Daglig leder i Bergen Sentrum, Steinar Kristoffersen med noen av de sørgelige restene av Pepperkakebyen i Bypaviljongen på Torgallmenningen som ble ødelagt av vandaler natt til søndag. Ødeleggelsene fant sted bare noen timer etter at barn i Bergen la sin sjel i å pynte nærmere 650 pepperkakehus lørdag. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Bergen (NTB): De to mennene som var pågrepet og siktet etter pepperkakehusvandalismen i Bergen, er utenfor mistanke. Politiet arbeider med nye tips i saken.

To menn, en 21-åring og en 26-åring fra Bergen, som var siktet for grovt skadeverk etter at pepperkakebyen i Bergen ble vandalisert, har alibi for lørdagsnatta. Mennene ble løslatt etter avhør mandag kveld, skriver VG Nett.

- Vi har vitneobservasjoner på at de gikk hjem fra byen før dette skjedde. Mennene er nå helt utenfor mistanke, sier politioverbetjent Bjørn O. Johnsen ved forseelsesavsnittet ved Bergen sentrum politistasjon til NTB.

Politiet har ingen nye mistenkte i saken, men har fått flere tips.

- Vi har fått inn en del tips som vi arbeider med, sier Johnsen, som ikke vil fortelle hva tipsene dreier seg om.

Kakebyen i Bypaviljongen på Torgallmenningen besto av snaut 650 hus. Husene ble redusert til smuler natt til søndag, bare noen timer etter at barn i Bergen hadde pyntet husene.

Nå er gjenreisningen av byen i full gang, skriver BT.no. Trolig blir pepperkakebyen gjenåpnet i midten av neste uke.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media