Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Peppes pusser opp for over 120 millioner

Peppes Pizza kaster ut snurrepiperiene og satser minst 120 millionerkroner på comeback i pizzamarkedet.

 Satser:  Peppes Pizza pusser opp i stor skala. Foto: Knut Falch / SCANPIX
Satser: Peppes Pizza pusser opp i stor skala. Foto: Knut Falch / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): - Det er utfordrende å være markedsleder. Det kan være fristende å slutte å innovere, lene seg tilbake og melke kua. Men hvis konkurrentene tar deg igjen på smak og kundeopplevelser, da går det nedover, sier Sverre Høven, adm. direktør i Peppes Pizza, til Finansavisen.

- Og den effekten kan komme fort, legger han til.

Han begynte som Peppes-sjef ved nyttår, og har ifølge Finansavisen omtrent samme mandat fra styret sitt som det Barack Obama fikk fra de amerikanske velgerne i 2008: Change.

120 millioner Kjeden har nå omtrent 90 utsalg. Rundt halvparten av dem er drevet på franchisebasis, resten er drevet i kjedens egen regi.

Planen er å utvide med fire utsalg fordelt i løpet av årene 2014, 2015 og 2016, og det er revitalisering av eksisterende utsalg som skal blåse nytt liv i kjeden.

- Frem mot 2016 skal vi ha pusset opp 60 restauranter, og omsetningen skal være 100 millioner kroner høyere enn i 2014, som vi budsjetterer til 950 millioner kroner, sier Høven til Finansavisen.

Han antyder at hver av de 60 restaurantene skal oppgraderes for mellom 2 og 10 millioner kroner, noe som innebærer et investeringsløft på minst 120 millioner kroner.

Flere nyheter Ulltveit-Moe kaster seg på lavkarbo-bølgen, igjen
En Gradiosa pizza forsvinner fra hyllene
Ny Orkla-sjef vil satse på sunne produkter

Hele Norges coronakart