<strong>FULL TILLIT:</strong>  Siv Jensen har full tillit til sin nestleder. -  Per er en begeistret tilhenger av regjeringsdeltakelsen vår. Han er flink til å formidle til partiorganisasjonen hva vi får til, og til å formidle tilbake til hva medlemmene mener vi bør ta tak i, sier hun. Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB Scanpix
FULL TILLIT: Siv Jensen har full tillit til sin nestleder. - Per er en begeistret tilhenger av regjeringsdeltakelsen vår. Han er flink til å formidle til partiorganisasjonen hva vi får til, og til å formidle tilbake til hva medlemmene mener vi bør ta tak i, sier hun. Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB Scanpix Vis mer

- Per er ingen bråkmaker

Siv Jensen framhever Per Sandbergs betydning som temperaturmåler for Frp-grasrota.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Av og til blir det framstilt som om Per er oppvigler og bråkmaker. Det stemmer overhodet ikke. Jeg tror man skal huske på at Per var med på å framforhandle både samarbeidsavtalen og regjeringsplattformen, sier Siv Jensen.

Begeistret Forholdet mellom KrF og Frp-nestleder Per Sandberg har ført til medieomtale de siste månedene. Siv Jensen har full tillit til sin nestleder.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.



HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer