HAR PARTIET I RYGGEN: Klassekampen har vært i kontakt med 17 av 19 fylkesledere, og ingen av dem vil kritisere Nestleder Per Sandbergs syn på innvandringspolitikken, selv om noen sier de ville ordlagt seg annerledes. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet.
HAR PARTIET I RYGGEN: Klassekampen har vært i kontakt med 17 av 19 fylkesledere, og ingen av dem vil kritisere Nestleder Per Sandbergs syn på innvandringspolitikken, selv om noen sier de ville ordlagt seg annerledes. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet.Vis mer

Per får full Frp-støtte: Det multikulturelle samfunnet har spilt fallitt

Nestleder Per Sandberg får sterk støtte av partiets fylkesledere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frp's nestleder Per Sandberg får støtte fra flertallet av partiets fylkesledere i synet på at det multikulturelle samfunnet har spilt fallitt.

Intervjuet med Klassekampen torsdag, hvor Sandberg blant annet sier «framelskingen av det multikulturelle samfunnet har slått feil», var starten på det som ble til en opphetet diskusjon mellom Sandberg og KrF-leder Knut Arild Hareide.

Til tross for bråket får Sandberg sterk støtte fra partiets fylkesledere, skriver Klassekampen.

Avisa har vært i kontakt med 17 av 19 fylkesledere, og ingen av dem vil kritisere Sandbergs syn på innvandringspolitikken, selv om noen sier de ville ordlagt seg annerledes.

Sandberg får også full støtte for å fronte partiets primærpolitikk i en tid der mange opplever at Frp's politikk blir mindre synlig enn regjeringens, skriver avisen.

Gruppeleder i Oslo Frp, tidligere partileder Carl I. Hagen, ga overfor Aftenposten allerede fredag Sandberg støtte.

Også stortingsrepresentantene Jan Arild Ellingsen og Christian Tybring-Gjedde tok fredag til orde for å støtte sin partifelle, overfor henholdsvis NRK og Nettavisen.