Per-Kristian Foss fikk hjerneslag på nyåret

Har likevel skjøttet oppgavene på Stortinget.

FIKK SLAG: Per-Kristian Foss (61) har, på tross av hjerneslaget, vært høyst aktiv på Stortinget i tida etterpå. Foto: FRANK KARLSEN / DAGBLADET
FIKK SLAG: Per-Kristian Foss (61) har, på tross av hjerneslaget, vært høyst aktiv på Stortinget i tida etterpå. Foto: FRANK KARLSEN / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De siste ukene har Høyre-politiker Per-Kristian Foss (61) markert seg som sentralt medlem av Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité, bl.a. i forbindelse med TV 2- og Lysbakken-saken.

Men Foss ble på nyåret ble rammet av et lettere hjerneslag, et såkalt drypp. Det får Dagbladet bekreftet av en rekke kilder på Stortinget; i tillegg stiller Høyre-politikeren i morgendagens «Skavlan» på NRK1 og snakker ut om sykdommen.

Sykmeldt i to uker - Jeg kan bekrefte at Per-Kristian Foss snakker om hjerneslaget i førstkommende program, sier Sidsel Linden, prosjektleder for markedsavdelingen i «Skavlan», til Dagbladet.

Foss har takket nei til en rekke intervjuforespørsler fra mediene de siste to månedene, og har, etter det Dagbladet kjenner til, bare tenkt å gjøre dette ene TV-intervjuet om sykdommen.

- Det jeg vil si om dette, sier jeg på «Skavlan», sier Foss i en kommentar til Dagbladet.

Det var etter det første stortingsmøtet i begynnelsen av januar at Foss fikk konstatert midlertidig stanset blodtilførsel til hjernen. Høyre-politikeren var deretter sykmeldt i bare to uker, før han var tilbake for å skjøtte rollen i kontrollkomiteen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer