<strong>PÅ GÅRDEN:</strong> Per og Veronica Orderud holdt i går en pressekonferanse på drapsgården der privatetterforsker Tore Sandberg la fram det de hevder er nye bevis i saken. Det fraskilte paret ønsker å få drapssaken gjenopptatt.
Foto: Henning Lillegård / Dagbladet .
PÅ GÅRDEN: Per og Veronica Orderud holdt i går en pressekonferanse på drapsgården der privatetterforsker Tore Sandberg la fram det de hevder er nye bevis i saken. Det fraskilte paret ønsker å få drapssaken gjenopptatt. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet . Vis mer

Orderud-drapene

Per og Veronica Orderuds nye liv: - Det har skjedd ting etter at vi ble sluppet ut

Skilsmisse, ny jobb og vanskeligheter i arbeidslivet er ikke det eneste nye i hverdagen til Per og Veronica Orderud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SØRUMSAND (Dagbladet): Da Per (64) og Veronica Orderud (46) sammen med privatetterforsker Tore Sandberg i går holdt pressekonferanse om forsøket på å få gjenopptatt norgeshistoriens mest omtalte drapssak, var det med et samlet norsk pressekorps til stede.

Det fraskilte paret som ble dømt i trippeldrapet satt rolig på hver sin side av Sandberg mens han i godt over en time la ut om det han mener er nye viktige spor, momenter han mener politiet ikke har etterforsket godt nok en teori om «jugoslavisk mordmafia».

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer