Per Sandberg: - Det vil bli utrolig mye støy framover

Forsvart av Siv Jensen i Dagbladet. Svarte i sin 1. mai-tale.

LOVER MER BRÅK:
Nestleder i FrP Per Sandberg holdt appell på Jessheim torg i forbindelse med 1.mai-markeringen i dag.
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
LOVER MER BRÅK: Nestleder i FrP Per Sandberg holdt appell på Jessheim torg i forbindelse med 1.mai-markeringen i dag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

JESSHEIM (Dagbladet): Fremskrittspartiets nestleder Per Sandberg ble tatt imot med jubel og plystring da han entret talerstolen på torget på Jessheim i ettermiddag.

Hit ble deltakerne på Frps landsmøte på Gardermoen busset for å feire 1. mai med saft og pølser, passende nok i en kommune som har vært styrt av partiet de siste tolv åra.

Per Sandberg innledet sin tale med å svare på Siv Jensens forsvar i Dagbladet i går.

- Jeg bare åpner med å si at jeg gjerne vil ha et dementi i dag, for i Dagbladet i går gikk min fantastiske partileder Siv Jensen ut og påsto at jeg ikke var en bråkmaker. Det vil jeg dementere med en gang, sa han til latter fra forsamlingen.

- Det vil bli utrolig mye støy framover.

- Må jo støye Dette var ikke bare humoristisk ment, utdyper Sandberg overfor Dagbladet.

- Jeg må jo støye, da. Det er jo de som oppfatter meg som bråkmaker hele tida, men det er fordi de ikke har forstått min plass i politikken, sier han.

- Jeg er ikke i regjering, jeg er stortingsrepresentant, men min lojalitet ligger i partiet. Da må alle andre forstå at jeg er ute og snakker primærpolitikk, samtidig som jeg skal snakke om regjeringens politikk. Det er derfor det blir oppfattet som at jeg lager støy, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.