Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Per Sandberg flytter til Mandal

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) og kona Line Miriam Sandberg skilles. Ministeren har kjøpt bolig og flytter til Mandal i juni.

FLYTTER: Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) har kjøpt bolig og flytter til Mandal i juni. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet
FLYTTER: Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) har kjøpt bolig og flytter til Mandal i juni. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg kan bekrefte at jeg har kjøpt bolig i Mandal og flytter dit i midten av juni. Ut over det ønsker jeg ikke å kommentere saken, sier Sandberg til Fædrelandsvennen. Han vil heller ikke vil gå inn på hvorfor han valgte akkurat Mandal.

Det var Lindesnes Avis som først omtalte saken. Frp-ordfører Alf Erik Andersen i Mandal er fornøyd med å få statsråden til byen.

- Jeg har siden Skalldyrfestivalen vært kjent med at han har hatt et ønske om å flytte hit. Han er blitt glad i Mandal og med mindre det kommer noe i veien, kommer han til Mandal også under årets festival, sier han.

Fiskeriministeren er gift med statssekretær Line Miriam Sandberg i Helse- og omsorgsdepartementet. De to ble gift i 2010 og har vært bosatt på Senja i Troms. Fra departementet får Fædrelandsvennen bekreftet at paret er i en separasjonsprosess.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!