Per Sandberg garanterer politisk comeback

Men han kan ikke love at det blir i Frp. - Jeg kan ikke møte på partisekretærens kontor med revolver og true meg til å bli brukt til noe.

SOMMERKLAR: . Per Sandberg angriper kollegaer i Frp, og mener at de er politisk udugelige og krigshissere. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet .
SOMMERKLAR: . Per Sandberg angriper kollegaer i Frp, og mener at de er politisk udugelige og krigshissere. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg bruker mye tid på å skrive, og forbereder meg nå til mitt comeback i norsk politikk, sier Per Sandberg til Dagbladet.

Fra sommerferie i Østfold er den tidligere Frp-toppen krystallklar på at norsk politikk ikke har sett det siste fra ham.

- Det skjer ikke i morgen, og jeg vet foreløpig heller ikke på hvilket nivå comebacket blir. Men det skjer, sier Sandberg til Dagbladet fredag ettermiddag.

Lørdag formiddag skriver TV 2 at enkelte fylkesledere i Frp ønsker å frata Sandberg medlemskapet. Til Dagbladet sier Sandberg at han fortsatt er medlem av partiet.

- Er du fortsatt medlem av partiet, Sandberg?

- Ja visst, svarer han.

- Blir ditt comeback med Frp, da?

- Det eneste jeg vet er at det blir et comeback.

- Betyr det at du vurderer å melde overgang?

- Nei, det betyr ikke det. Hjertet mitt har alltid banket for Frp, fra morgen til kveld. Men jeg kan ikke møte opp på partisekretærens kontor med en revolver og true meg til å bli brukt til noe. Det må være en vilje til å bruke meg og den teften jeg har. Dersom den ikke finnes i Frp, så må jeg tenke annerledes, sier Sandberg til Dagbladet fredag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer