Per Sandberg ivrer etter løsning. Vil møte Krekar-advokat: - På tide

Frp-nestleder og fiskeriminister Per Sandberg vil møte Brynjar Meling etter at mulla Krekars forsvarer sa at Frp var én telefon unna å få Krekar ut av Norge.

VIL MØTES: Mulla Krekar og advokat Brynjar Meling her under et rettsmøte i 2016. Frp-nestleder Per Sandberg er nå interessert i å snakke med Meling om Krekar-saken. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
VIL MØTES: Mulla Krekar og advokat Brynjar Meling her under et rettsmøte i 2016. Frp-nestleder Per Sandberg er nå interessert i å snakke med Meling om Krekar-saken. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For to uker siden sa advokat Brynjar Meling til Nettavisen at Krekar-saken kunne få en løsning.

- Dersom Frp vil få Krekar ut av landet, er de én telefon unna. Hvis regjeringen tar kontakt, er det muligheter for at vi kan få til en løsning, sa Meling.

Nå svarer Per Sandberg på utfordringen, men gjør det som Frp-nestleder, ikke som fiskeriminister. Han mener Meling skjønner godt at regjeringen ikke kan møte ham og viser til maktfordelingsprinsippet.

- Men som nestleder i Frp kan jeg møte ham. Jeg er villig til å sette meg ned og lytte til hva Meling ønsker seg og hva han tenker. Så får vi se om det kommer fram noe interessant som jeg kan ta med videre. Nå er det på tide at jeg som nestleder i partiet møter ham og hører hva han mener, sier Sandberg til Nettavisen.

Han forklarer at han kan ta saken videre med Frp og partiets stortingsgruppe.

- Det er ikke til å legge skjul på at vi ivrer etter å få løst Krekar-saken. Så får vi se om det er noe av det Meling sier, vi kan gå videre med, sier Sandberg, som forventer at advokaten tar kontakt med ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer