Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Per Sandberg pendler fra Senja hver dag

- Jeg tar første fly klokka 6.40 fra Bardufoss, og siste fly hjem 20.45, sier han.

PENDLER FRA SENJA:  Frps Per Sandberg pendler fra Senja til Nydalen i Oslo hver dag.
Foto: Nina Hansen/Dagbladet
PENDLER FRA SENJA: Frps Per Sandberg pendler fra Senja til Nydalen i Oslo hver dag. Foto: Nina Hansen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sandberg hadde tatt seg fri på oppstartsdagen mandag av hensyn til familien. Men fra tirsdag kommer han til å pendle mellom hjemmet i Senja og Radisson Blu i Nydalen i Oslo hver eneste dag, skriver Adresseavisen.

Vil være mer hjemme - Jeg tar første fly klokka 6.40 fra Bardufoss, så tar jeg siste flyet hjem 20.45. Det er ikke så enkelt når man bor på Senja, men jeg har vært altfor mye borte i det siste. Dessuten opereres kona torsdag, og det er vanskelig å klare alt selv når man går med gips. Men det er sikkert noen som er kritisk til pendlingen, sier nestlederen.

Han sier det sikkert finnes kritiske røster også innad i partiet, men understreker at dagpendlingen er avklart.

Regjeringsforhandlinger Han sier det kan ta alt én og tre uker for å avklare hvilke av de fire partiene som går videre til formelle regjeringsforhandlinger. Han tror både Lofoten, samferdsel og innvandring og asyl er temaer som kan bli ekstra vanskelige.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling