Per Sandberg: - Tror jeg er fiskeriminister også etter mandag

Frp-nestlederen er positiv til at regjeringskrise kan unngås. 

POSITIV: Per Sandberg (Frp) sier han håper og tror at han er fiskeriminister også etter mandagens finansdebatt i Stortinget. 
POSITIV: Per Sandberg (Frp) sier han håper og tror at han er fiskeriminister også etter mandagens finansdebatt i Stortinget.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Muligheten for at statsminister Erna Solberg må stille kabinettspørsmål førstkommende under finansdebatten førstkommende mandag, rykker stadig nærmere.

I morges møttes regjeringen og samarbeidspartiene til krisemøte i Statsministerens Kontor - til tross for at V og KrF tidligere denne uka brøt forhandlingene.

Der ble det lagt på bordet et nytt tilbud, som etter det Dagbladet forstår skal inneholde lite nytt.

Har troa

Siden vendte både Frp-leder Siv Jensen, statsminister Erna Solberg (H), Venstre-leder Trine Skei Grande og KrF-leder Knut Arild Hareide tilbake for å diskutere det siste tilbudet innad i sine partier.

- Jeg tror jeg er fiskerminister også etter mandag, sa fiskeriminister og Frp-nestleder Per Sandberg på vei ut fra Frps gruppemøte i 12-tida i dag - og signaliserte med det at han altså ikke tror det blir regjeringskrise.

Han ville imidlertid ikke kommentere om han synes det ser lysere ut nå enn tidligere.

- Jeg har syntes at det har sett lyst ut hele tida, jeg, sa han da han møtte pressen.

Taus Erna

Frp-nestlederen virker altså å ha troa på en budsjettavtale med Venstre og KrF - eller at det er gode muligheter for at regjeringen vil få støtte i Stortinget under finansdebatten mandag dersom statsminister Erna Solberg (H) blir presset til å stille kabinettsspørsmål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer