Per Stian (35) bestilte iPhone. Fikk maisboks i posten

Kunne ha blitt verdens dyreste maisboks.

SVINDEL: Per Stian Aas Svendsen ble overrasket da han åpnet pakken hos posten. I pakken skulle det ha vært en iPhone. Foto: Privat
SVINDEL: Per Stian Aas Svendsen ble overrasket da han åpnet pakken hos posten. I pakken skulle det ha vært en iPhone. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var på en kjøp-og-salg-gruppe på Facebook at Per Stian Aas Svendsen kom over et innlegg der en person skulle selge iPhonen sin.

Men ganske tidlig i prosessen ante mannen fra Skien i Telemark ugler i mosen.

På Facebook-gruppa ble det satt i gang en budrunde på Apples nyeste telefon: en iPhone X med 258 GB. Aas Svendsen sendte selgeren en melding med et bud på 6000 kroner, men for å teste ham, sendte også kona hans melding til selgeren.

- Selgeren sa ja til mitt tilbud med en gang. Da kona sendte ham melding og spurte ham om å kjøpe telefonen, fikk hun ja hun også, sier han til Dagbladet.

Ulike historier

Selgerens svar på hvorfor han skulle selge telefonen var derimot ulik. Historien kona fikk servert var at det var dødsfall i familien, mens Aas Svendsen fikk høre at han var student og trengte pengene.

Skiensmannen forteller at han også stusset over hvorfor han skulle få kjøpe telefonen, når det høyeste budet på Facebook-siden var opp i 14 000 kroner, skriver Telemarksavisa, som også har omtalt saken.

Aas Svendsen fikk beskjed om at han skulle få kjøpe telefonen og da han fikk et postoppkrav ble han overrasket - enda mer overrasket ble han da han åpnet pakken på det lokale postkontoret i Skien:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer