«Per Ulv» jakter på aksjekuppene

Hjemme på gjesterommet overvåker «Per Ulv» verdens børser, og jakter på de store kuppene. - Jeg er sjelden inne med mer enn en halv million kroner på superkorte «trades», sier Per Berger (45).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For «Per Ulv» består hvert våkne minutt av en endeløs rekke tall, kurver og aksjekurser. Ulvenavnet bruker Berger på nettstedene hvor aksjetraderne utveksler rykter og anbefalinger. Nå bygger han opp sitt eget «TradeCenter», hvor likesinnede kan møtes, handle aksjer og treffe proffene.

Klar før Børsen åpner

- Når vekkerklokka ringer, skrur jeg på PC-ene, tar en kopp kaffe og frokost med junior, og så er jeg i gang, forteller Berger, som har kontor hjemme på Holmlia i Oslo.

Først med å sjekke sluttkursene på de viktigste børsene i Asia, før han skriver dagens rapport til kunder av nettjenesten han driver. Rapporten med dagens anbefalinger er klar før Oslo Børs åpner. Etter timer foran dataskjermene avrundes dagen med sluttkursene i USA, hvor det er stengetid kl. 22.30 norsk tid.

Rikdom

- Det er klart at du kan bli rik på aksjer i Norge, men du må kunne spillereglene og ha en god porsjon tålmodighet, sier «ulven».

Selv handler han gjennomsnittlig to- tre ganger hver dag, men han vet om flere som gjør opptil 20- 30 handler daglig. Enkelte kan gå inn og ut av en spekulasjonsaksje ti til tjue ganger i løpet av en handledag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer