Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Person døde etter mislykket basehopp i Holmenkollen

Forbipasserende oppdaget hopperen.

OMKOM: Politiet jobber nå med å innhente opplysninger etter at en person omkom i Holmenkollen søndag kveld.
Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
OMKOM: Politiet jobber nå med å innhente opplysninger etter at en person omkom i Holmenkollen søndag kveld. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person omkom etter det som trolig var et mislykket forsøk på et basehopp i Holmenkollbakken i Oslo søndag kveld.

- Vi fikk inn en telefon klokka halv ti fra sentralen, som hadde fått vite at det lå en skadd person ved bakken. Ved ankomst ble det funnet en person nedenfor tårnet, sier operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt til Dagbladet. 

- Opplysninger på stedet tyder på at det har vært et mislykket basehopp. Klokken 21.54. fikk vi bekreftet at det var et dødsfall. 

Kriminalvakten er på stedet og politiet jobber nå med å innhente opplysninger fra vitner.

- Vi har ingen vitner til selve ulykken. Det var forbipasserende som kom over personen, og de avhøres nå, opplyser politiets leder på åstedet, Hilde Grøtterud.

Hun vil ikke gå ut med personalia på den avdøde. Det er derfor uklart om det er en mann eller kvinne. Teknikere undersøker nå både området rundt, og oppe i selve hopptårnet.

- Vi vil gjerne ha kontakt med vitner som kan ha sett det som skjedde. Disse kan kontakte politiet på telefon 02800, sier Grøtterud.

Politiet vil ikke si om de har funnet en fallskjerm i tilknytning til den avdøde, men opplyser at de bygger teorien om et mislykket basehopp på funn på stedet.


ULYKKE: Politiet ble varslet om ulykka halv ti søndag kveld.
Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
ULYKKE: Politiet ble varslet om ulykka halv ti søndag kveld. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!