Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Person funnet død i brannruiner i Kongsberg

En person er funnet død i brannruinene til et eldrehjem i Kongsberg. Siden brannen natt til julaften er en eldre kvinne savnet.

EN FUNNET OMKOMMET: Det er funnet en omkommet person i brannruinene etter et kraftig brann på et bo- og omsorgshjem for eldre i Kongsberg natt til julaften. Alt tyder på at personen er identisk med en eldre kvinne som er savnet etter brannen. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
EN FUNNET OMKOMMET: Det er funnet en omkommet person i brannruinene etter et kraftig brann på et bo- og omsorgshjem for eldre i Kongsberg natt til julaften. Alt tyder på at personen er identisk med en eldre kvinne som er savnet etter brannen. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser Sørøst politidistrikt på Twitter.

Det var kriminalteknikere som fant levningene etter en person i brannruinene andre juledag. Identiteten er ikke bekreftet, men alt tyder på at det er den savnede kvinnen som er funnet. Pårørende er varslet.

Det var natt til julaften det begynte å brenne kraftig i Skinnarberga bo- og omsorgshjem. Politiet fikk melding om brannen klokken 3.39. Omsorgshjemmet var helt overtent da brannmannskapene ankom stedet.

Det var 24 leiligheter i hjemmet, og 23 av dem var bebodd. Totalt 22 personer ble evakuert.

NTB

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!