EN FUNNET OMKOMMET: Det er funnet en omkommet person i brannruinene etter et kraftig brann på et bo- og omsorgshjem for eldre i Kongsberg natt til julaften. Alt tyder på at personen er identisk med en eldre kvinne som er savnet etter brannen. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
EN FUNNET OMKOMMET: Det er funnet en omkommet person i brannruinene etter et kraftig brann på et bo- og omsorgshjem for eldre i Kongsberg natt til julaften. Alt tyder på at personen er identisk med en eldre kvinne som er savnet etter brannen. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpixVis mer

Person funnet død i brannruiner i Kongsberg

En person er funnet død i brannruinene til et eldrehjem i Kongsberg. Siden brannen natt til julaften er en eldre kvinne savnet.

Det opplyser Sørøst politidistrikt på Twitter.

Det var kriminalteknikere som fant levningene etter en person i brannruinene andre juledag. Identiteten er ikke bekreftet, men alt tyder på at det er den savnede kvinnen som er funnet. Pårørende er varslet.

Det var natt til julaften det begynte å brenne kraftig i Skinnarberga bo- og omsorgshjem. Politiet fikk melding om brannen klokken 3.39. Omsorgshjemmet var helt overtent da brannmannskapene ankom stedet.

Det var 24 leiligheter i hjemmet, og 23 av dem var bebodd. Totalt 22 personer ble evakuert.

NTB