Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Person funnet død i Indre Oslofjord

En person er funnet død i vannet utenfor Malmøya i Indre Oslofjord. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person er funnet død i Indre Oslofjord.

Har ligget i vannet en stund
- Båten fra havnepolitiet var raskt fremme og konstaterte at personen var død, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NRK.

Personen er hentet opp av vannet.

Til Dagbladet forteller operasjonsleder at personen har ligget i vannet en stund, men ellers er det lite informasjon om hendelsen akkurat nå.

- Vedkommende ble funnet noen meter fra land. Vi er på stedet med patrulje som gjør undersøkelser og jobber med vitneavhør.

Dykkere har søkt gjennom sjøen
Engeseth sier til NTB at dykkere har søkt gjennom sjøen uten å finne noe, og at undersøkelsene på stedet er i ferd med å trappes ned.

Han forteller også at politiet ikke har noen formening om det kan ligge noe kriminelt bak, eller hvem den døde kan være.

Det var båtfolk på utsiden av Solvik camping på Malmøya som varslet politiet om mulig drukning like etter 14.30 søndag, skriver NTB.

Det er ingen sammenheng mellom denne hendelsen og RIB-båten som ble funnet tidligere søndag. Eieren av båten har meldt seg og skal være i god behold.

Saken oppdateres.

Hele Norges coronakart