Person funnet død i kulp på Smøla

Ingen tegn på straffbar handling etter funn av død person på øykommunen i Møre og Romsdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En person er funnet død i en kulp på Smøla i Møre og Romsdal, melder politiet.

Politiet meldte rundt 16.20 om en person som skal ha ligget delvis i vannet på stedet. Helsepersonell som rykket til stedet kunne bekrefte at personen er død.

- Politiet er straks framme. Det blir rutinemessig sendt krimteknikere til stedet for å ivareta sporsikring og etterforskning, samt å søke å klargjøre hendelsesforløp, melder politiet i Møre og Romsdal.

Har du video, bilder eller tips? Kontakt oss på telefon 24000000, epost til 2400@db.no eller SMS/MMS til 2400.

Drøyt to timer seinere, rundt klokka 18.50 mandag, melder politiet at de kjenner identiteten til den avdøde personen. Det er foreløpig ingenting som tyder på en straffbar handling.

Smøla ligger lengst nord i Nordmøre, omkring tre mil nord for Kristiansund. Politiet ankom stedet rundt 16.45 i ettermiddag.

- Politiet har akkurat kommet fram. Nå handler det om å klarlegge identitet og finne ut hva som har skjedd, om dette har vært en ulykke eller ikke, sa operasjonsleder Sindre Molnes i Møre og Romsdal politidistrikt til Dagbladet.

- Vi må nå få sikker identitet på personen og få varslet pårørende, sa operasjonslederen.

Saken oppdateres

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer