Person funnet død i Lyngdal - en pågrepet og siktet for drap

- Bor en asylsøker på adressen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En person er siktet for forsettlig drap etter at en person ble funnet død i en bolig i Lyngdal sent søndag kveld, opplyser politiet.

- På adressen der den drepte ble funnet bor det en asylsøker, sier Torrey Nørsett, som driver desentralisert asylmottak i Lyngdal, til Fædrelandsvennen. Nørsett sier til Dagbladet rett før klokka 9 at han ikke har hatt noe kontakt med politiet.

- Vi vet ikke hva som har skjedd enda, sier Nørsett.

Politiet i startfasen

Politiet fikk melding klokken 23.39 om en skadd person i en bolig i Lyngdal. Da de kom fram til stedet, var vedkommende død.

Den nå drapssiktede personen ble pågrepet på stedet. Han vil bli framstilt for varetektsfengsling i morgen, opplyser politiet til Dagbladet.

- Vi er helt i starfasen av etterforskningen. Resten av dagen vil gå til taktisk og teknisk etterforskning samt avhør av den siktede som ikke har forklart seg enda. Siktede har ikke fått oppnevnt forsvarer enda, sier fungerende kriminalsjef i Agder politidistrikt Cecilie Pedersen Hille til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer