Person funnet død i Lyngdal - en pågrepet og siktet for drap

- Bor en asylsøker på adressen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En person er siktet for forsettlig drap etter at en person ble funnet død i en bolig i Lyngdal sent søndag kveld, opplyser politiet.

- På adressen der den drepte ble funnet bor det en asylsøker, sier Torrey Nørsett, som driver desentralisert asylmottak i Lyngdal, til Fædrelandsvennen. Nørsett sier til Dagbladet rett før klokka 9 at han ikke har hatt noe kontakt med politiet.

- Vi vet ikke hva som har skjedd enda, sier Nørsett.

Politiet i startfasen

Politiet fikk melding klokken 23.39 om en skadd person i en bolig i Lyngdal. Da de kom fram til stedet, var vedkommende død.

Den nå drapssiktede personen ble pågrepet på stedet. Han vil bli framstilt for varetektsfengsling i morgen, opplyser politiet til Dagbladet.

- Vi er helt i starfasen av etterforskningen. Resten av dagen vil gå til taktisk og teknisk etterforskning samt avhør av den siktede som ikke har forklart seg enda. Siktede har ikke fått oppnevnt forsvarer enda, sier fungerende kriminalsjef i Agder politidistrikt Cecilie Pedersen Hille til Dagbladet.

Ikke forklart seg enda

Pedersen Hille ønsker ikke å si noe om kjønn og alder på den drepte og den siktede.

Heller ikke noe om hvordan politiet ble kjent med saken. Den siktede har ikke forklart seg for politiet. Kriminalteknikere fra politiet undersøker åstedet mandag morgen.

Hun ønsker ikke å fortelle hvilke beslag politiet har gjort eller om siktede og drepte er kjenninger av hverandre.

Politiet i Agder arrangerer en pressekonferanse om drapet klokken 15 mandag ettermiddag.

Politiet varsler samtidig at de vil komme med flere opplysninger utover dagen.

(Dagbladet/NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer