Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Person funnet død i Trondheim

Politiet anser funnet som mistenkelig og har iverksatt etterforskning.

ETTERFORSKER SAKEN: En person er funnet død i Trondheim sentrum. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig. Foto: Fredrik Rønold
ETTERFORSKER SAKEN: En person er funnet død i Trondheim sentrum. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig. Foto: Fredrik Rønold Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Siste: Den avdøde mannen er obdusert og identifisert. Mannen i 30-årene er ikke fra Trøndelag. Politiet jobber med å varsle de pårørende, opplyser overbetjent John Olav Volden til Adresseavisen.

Politiet i Trøndelag fikk klokka 14.46 på tirsdag inn en melding om funn av en død person i Trondheim, skriver politiet på Twitter.

Har du tips, bilder eller video? Ta kontakt med Dagbladet på 2400@db.no eller 24 00 00 00

- Mannen ble erklært død på stedet. Personen er ikke identifisert, skriver politiet i Trøndelag i en pressemelding tirsdag kveld.

Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig. Ingen er foreløpig mistenkt i saken.

- Vi gjennomfører teknisk og taktiske etterforskingsskritt, og avdøde vil bli obdusert i løpet av kvelden, heter det i pressemeldingen.

Ifølge Solfrid Legdheim, operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, vil ikke politiet gå ut med mer informasjon for øyeblikket.

- Dette er budskapet vi har akkurat nå. Vi er tidlig i etterforskningen, men vi vil komme tilbake med detaljer etter hvert, sier hun til Dagbladet.

Et vitne forteller Dagbladet at det er sykebiler og politibiler på stedet like før klokka 17.00. Personen skal ha blitt funnet i kjelleren i et boligkompleks i Trondheim sentrum.

Funnet av rørlegger

Den avdøde ble ifølge vitnet funnet av en håndtverker. Thor Inge Aas, politiets innsatsleder på stedet, bekrefter dette overfor Adresseavisen. Ifølge avisa skal rørleggeren ha lett etter en lekkasje da han fant den avdøde. Han tilkalte da boligblokkas vaktmester, Ragnar Helmersen.

- Rørleggeren så noe i kjelleren som han var usikker på hva var. Han trodde det var en dukke og ville ikke være der, sier Helmersen, som varslet politiet om funnet, sier han til Adresseavisen.

Politiet har sperret av kjelleren, og krimteknikere jobber på stedet.

Dagbladet kommer tilbake med mer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!