Søgne:

Person funnet død

En mann i 30-åra er siktet for grov kroppsskade med døden til følge, etter at en person ble funnet død i Søgne søndag.

AKKURAT NÅ: Dagbladet TV gir deg siste nytt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Politi og helse rykket ut umiddelbart, og fant en person som var død. Det er foretatt en foreløpig identifisering av avdøde, og de pårørende er i ferd med å bli varslet, sier politiadvokat Morten Formo på en pressekonferanse søndag ettermiddag.

Agder politidistrikt fikk varsling om hendelsen klokka 12, og politiet etterforsker saken som en alvorlig voldshendelse, opplyser han.

Norsk statsborger

Den avdøde skal ha vært norsk statsborger og er bosatt i distriktet, sier Formo. Politiet har iverksatt etterforskning, og er i ferd med å sikre spor på stedet.

- Vi jobber også med å avdekke personer som kan sitte på relevant informasjon, og følge opp med avhør av disse personene. Det er ønskelig for politiet at personer som har vært i nærheten av Søvigheia tar kontakt med politiet.

FUNNET DØD: En person ble søndag funnet død i en leilighet i Kristiansand kommune. Politiet har siktet en person i 30-åra for grov kroppsskade med døden til følge. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
FUNNET DØD: En person ble søndag funnet død i en leilighet i Kristiansand kommune. Politiet har siktet en person i 30-åra for grov kroppsskade med døden til følge. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer

Mann pågrepet

En mann i 30-åra ble tidligere søndag pågrepet i forbindelse med hendelsen. Mannen ble pågrepet like i nærheten av leiligheten hvor avdøde ble funnet. Operasjonsleder Audun Eide sa tidligere søndag til Dagbladet at personen befant seg i leiligheten.

Politiadvokat Formo sier på pressekonfeansen at mannen er siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

- Personen er så langt ikke avhørt, sier han.

Planen er å avhøre den siktede mannen i løpet av søndag ettermiddag eller kveld.

Ettersom det er tidlig i etterforskningen, har politiet foreløpig lite informasjon å gå ut med om saken.

- Selv om vi er tidlig i etterforskningsfasen, er det ikke grunn til, ut fra informasjonen vi sitter med så langt, at andre skal være bekymret, sier Formo.

Dagbladet har vært i kontakt med mannens forsvarer Åge Eidsvig for en kommentar. Han forteller at han foreløpig ikke har fått snakket med sin klient, og at han ikke vet når det er planlagt avhør.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer