Person funnet omkommet i Glomma

Funnet ved båthavna i Sørumsand. Dro ut i gummibåt alene.

DRO UT ALENE: Personen dro ut i gummibåt alene. Politiet fryktet en stund at flere var involvert og at en båt hadde kantret. Det ble raskt sjekket ut. Foto: TORBJØRN GRØNNING
DRO UT ALENE: Personen dro ut i gummibåt alene. Politiet fryktet en stund at flere var involvert og at en båt hadde kantret. Det ble raskt sjekket ut. Foto: TORBJØRN GRØNNINGVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet): En person ble funnet omkommet etter at vedkommende ble funnet livløs i Glomma ved båthavna i Sørumsand i Akershus i dag.

- Personen ble funnet av brannvesenet som fikk den første medlinga. Personen ble bekreftet omkommet like etter. Vi fikk meldinga klokka 12.57, sier operasjonsleder Patrick Solberg i Romerike politidistrikt til Dagbladet.

Mannen som er funnet død bar en redningsvest da han ble funnet. På bakgrunn av det og at han ble funnet i båthavn undersøkes det nå om det er flere i vannet og om en båt har kantret.

- HRS, luftambulanse og politi søker i området. Vi har også bedt om dykkere fra Oslo, sier Solberg, som understreker at det dreier seg om en ulykke.

HRS opplyser at det trolig ikke er flere personer involvert i ulykken.

- Mann dro ut alene i en gummibåt, og vi har fått opplyst at det ikke skal være flere inviolvert i ulykken. Men vi jobber med full styrke for å være på den sikre siden, sier redningsleder Cecilie Øversveen i HRS.

Hovedredningssentralen for Sør-Norge (HRS) fikk klokka 13.00 melding om en mulig drukningsulykke ved Sørumsand i Akershus.

- Vi har sendt et Sea King-helikopter. Meldinga gikk ut på at det kan ha vært flere personer involvert, opplyser HRS.

Dagbladet kommer med mer.

ULYKKE: En person ble funnet omkommet i vannet ved Sørumsand båthavn like før klokka 13 i dag. Foto: TORBJØRN GRØNNING
ULYKKE: En person ble funnet omkommet i vannet ved Sørumsand båthavn like før klokka 13 i dag. Foto: TORBJØRN GRØNNING Vis mer